Vid 1700-talshuset

684 1024 Oscar Engström

Jag och Tove begav oss ut för att plåta i Östhammar. Vi hade siktet inställt på hembygdsgården, där det finns flertalet gamla och fina byggnader, en så pass gammal att den kommer från 1600-talet. Men vi blev mest förtjusta i ett hus från 1700-talet, där tog vi de flesta bilderna. Den vackra rödfärgsfasaden gav en fin kontrast till Tove. Efter att ha fått vänta ut regnet en rätt så bra stund kunde vi sätta igång. Vädret blev till och med riktigt fint. Tove gjorde en stark insats framför kameran, vi fick med oss flertalet bra bilder hem.

Oscar Engström

Utbildad till magistern inom medieteknik och webbutveckling. Började arbeta på professionell nivå 2006 och startade året därpå upp det egna företaget Engstream. Har genom åren fått möjlighet att arbeta med ett flertal spännande och lösningsintensiva projekt. Har direkt eller indirekt arbetat gentemot både större och mindre kunder, alla har haft något positivt att ge i erfarenhet. Har sen ett tag tillbaka även börjat att fungera som fotograf.

All stories by: Oscar Engström

Leave a Reply

Your email address will not be published.