Inspiration med Sigrid Bernson

Bilder från förra sommarens sommarplåtning

Inspirationsinlägg

Inspirationsinlägg 1024 684 Oscar Engström

Ett inspirationsinlägg för er, med några blandade bilder från en och samma dag. Här med Sigrid Bernson. De flesta av er känner igen henne från Let’s Dance på Tv4, där hon på ett imponerande vis har vunnit tre gånger. Nu är nya säsongen igång, där hon och Samir Badran kör hårt i tävlingen.

Just den här plåtningen körde vi förra sommaren. Vädret var perfekt, stämningen var på topp och vi fick med oss en hel del bra bilder från dagen. Det är blandat mellan bilder med naturligt ljus och bilder tagna med blixt. Det kan vara något man inte tänker så mycket på, att en blixt kan behövas mitt på dagen, en solig varm sommardag. Men det gör skillnad. Du kan styra ljuset mycket mer, och få modellen eller motivet att “poppa” i bilden. Själv trivs jag väldigt väl med att använda blixtar, och gör det ofta och gärna – även om det finns något speciellt och även smidigt med naturligt ljus (som alltså är ljus som naturen själv ger oss).

Klicka på valfri bild i galleriet för att se den i större format. Därefter kan du bläddra mellan dem med dina piltangenter.

Oscar Engström

Utbildad till magistern inom medieteknik och webbutveckling. Började arbeta på professionell nivå 2006 och startade året därpå upp det egna företaget Engstream. Har genom åren fått möjlighet att arbeta med ett flertal spännande och lösningsintensiva projekt. Som kontrast till den kodmässiga delen kompletterade jag med tiden förmågan på ett kreativt plan genom fotografering. Arbetar främst med porträttfotografering av olika slag.

All stories by: Oscar Engström

Leave a Reply

Your email address will not be published.