Snart börjar fotosäsongen =)

Snart börjar fotosäsongen =) 1024 630 Oscar Engström

Det har varit lite ont om input för egen del de senaste månaderna. Vilket det ofta är för fotografer i den här genren. Det är ju alltid som mest roligt att ha möjlighet att ta utomhusbilder, men den svenska hösten och vintern ger inte alltid de bästa förutsättningarna för de glada och uppåtaktiga bilder jag gillar att ta. Men nu är vi inne i mitten av mars, och solen blir bara mer och mer frekvent, värmen stiger för varje vecka som går. Ser fram emot vad det här året kan ge i nya bilder.

Oscar Engström

Utbildad till magistern inom medieteknik och webbutveckling. Började arbeta på professionell nivå 2006 och startade året därpå upp det egna företaget Engstream. Har genom åren fått möjlighet att arbeta med ett flertal spännande och lösningsintensiva projekt. Som kontrast till den kodmässiga delen kompletterade jag med tiden förmågan på ett kreativt plan genom fotografering. Arbetar främst med porträttfotografering av olika slag.

All stories by: Oscar Engström

Leave a Reply

Your email address will not be published.