Engstream on tour – Gran Canaria

Engstream on tour – Gran Canaria 1024 684 Oscar Engström

Ibland händer det att man rör på sig utanför den vanliga geografiska sfären. Jag fick möjligheten att åka till Gran Canaria, där jag spenderade några dagar. Jag passade på att både chilla på stranden såväl som att åka runt och se omgivningarna. Och förstås! Att testa nya fototekniska grepp. Tog mig för att testa både lång exponeringstid för nattfoto, astrofotografering och hur bilden blir i olika ljusförhållanden. Ett urval finns att se i galleriet. Inte orimligt att jag återkommer till Gran Canaria, det var en trivsam ö, behagligt klimat. Jag bodde i Maspalomas och gick ofta runt vid Las Meloneras (där den kända fyren El Faro de Maspalomas finns) och Playa del Inglés (som väl får räknas som den mest kända stranden på Gran Canaria). Jag hyrde en bil hela tiden jag var där, så det var enkelt att ta sig runt. Att hyra bil var överraskande billigt, och ön i sig är ju inte så stor – ungefär i samma yta som Öland – så det går inte åt så många mil.

Oscar Engström

Utbildad till magistern inom medieteknik och webbutveckling. Började arbeta på professionell nivå 2006 och startade året därpå upp det egna företaget Engstream. Har genom åren fått möjlighet att arbeta med ett flertal spännande och lösningsintensiva projekt. Som kontrast till den kodmässiga delen kompletterade jag med tiden förmågan på ett kreativt plan genom fotografering. Arbetar främst med porträttfotografering av olika slag.

All stories by: Oscar Engström

Leave a Reply

Your email address will not be published.