Event och företagsfoto

Jag dokumenterar med känsla =)

Vad vill ni förmedla?

En bild kan göras på tusen olika vis. Alla med olika känsla. Vad vill ni att era bilder ska förmedla? Hör av er till mig med era tankar, så tar jag fram ett upplägg som matchar det.

Nog att jag gillar att använda en något dramatisk ljussättning med jämna mellanrum, men jag förstår att var bild har sin plats. Vissa bilder gör sig bäst med snygg med subtil ljussättning, exempelvis för bilder till persongalleriet eller kontaktbilder på webbplatsen. Pressbilder, där kan man våga lite granna mer. Intervjuer, ännu mer mod i bilden. Reklamkampanj? Finns det ens några gränser där?

Gemensamt för alla bilder är att jag vill förmedla en bild som inte tappat sin känsla. Jag är bra på att fota människor, det är min styrka.

Inspirationsbilder

Det är en stor bredd på vad event- och företagsfoto kan innebära, men gemensamt är min stil av fotografering, som jag förmedlar genom bilderna.

Klicka på bilderna för att se dem i större format (därefter kan ni bläddra mellan dem med piltangenterna på tangentbordet).

Till er tjänst!

Många bilder ryms inom ramen för event- och företagsbilder. Men bara för att det är ett företag som arrangerar det, behöver det ju inte vara strikt och tråkigt, eller hur? 🙂 Jag letar efter ansiktsuttrycken som sticker ut och som reflekterar stämningen.

Och, det behöver ju inte vara ett företag som står bakom eventet, det kan lika gärna vara en speciell händelse i ditt liv som du vill dokumentera. Man fyller ju bara 50 en gång i livet, exempelvis.

Intresserad av mig som fotograf? Hör av dig, jag svarar på alla förfrågningar som kommer in.

Välkomna!