Gravidbilder

En magisk tid

En spännande tid

Det är svårt att sätta orden till tiden som gravid. Det är något speciellt, spännande, en tid full med förväntan. Men varför sätta ord på det, bättre att föreviga tiden med en serie gravidbilder.

Utomhus eller i studion?

Vi kan ta bilderna på massvis med ställen. Allt från den trygga studion till den vackra naturen. Kan du inte bestämma dig för vilket? Det går givetvis att kombinera.

Studion gör sig bäst när man vill ha en mer specifik ljussättning, en mer avskalad miljö eller om vädret helt enkelt inte tillåter något annat. Att ta bilderna i en utomhusmiljö kan göra sig bra året om, beroende på väderlek. Varje årstid har sin charm. Och visst kan det vara kallt på vintern, men vad gör det att frysa i några minuter för att ha bilder som värmer ens hjärta resten av livet?

En hyllning till dig

Du går i väntans tid, en egen individ växer i din mage. Visst är det ändå underligt hur mycket kärlek man kan känna för någon som man ännu inte träffat. Men ändå är hela hjärtat fyllt av värme till krabaten där inne.

Det är något alldeles speciellt med att vara gravid. Till viss del en stor uppoffring, men värt varenda sekund. Svårt att hitta något som slår högre än detta. Jag vill att de bilder vi tar blir en hyllning till dig.

Hör gärna av dig så fixar vi fina gravidbilder på dig!