Fotograf Oscar Engström
Uppsala

Välkommen till mig!

Ingen aktiv kampanj

För stunden har jag ingen aktiv kampanj. Men hör gärna av dig så fixar vi något kul upplägg för just dig 🙂

Genuina uttryck

De flesta barnen är blyga de första tio minuterna. Under den här tiden bygger jag upp en relation gentemot dem, så att de blir trygga. Därefter kan vi fånga helt fantastiska bilder där barnet förmedlar genuina uttryck genom kameran.

Skoj

Barn tycker om att ha kul! Och varför inte egentligen? Jag som fotograf kommer förmodligen att vara helt slut efteråt, men alla som är med kommer att ha det roligt, vilket ger bättre bilder och en skön känsla även efter fotograferingen.

Trygg miljö

Jag möter barnen och de jag fotar på deras egna villkor, oberoende om de är 6 månader, 6 år eller 60 år 🙂 För mig är det viktigt att nå fram till en trygg miljö, där man vågar både vara sig själv och göra fel – det är då det blir som mest rätt 🙂

En eller många

Alla får plats i bild. En fotografering innebär oftast bilder både på familjemedlemmarna var för sig, kanske syskonen tillsammans, men även hela familjen. Värdefulla bilder både nu och för framtiden. Klicka på bilden för att se heela familjen 🙂

Färgtema och ombyte

Tänk gärna igenom vilka kläder som passar bäst tillsammans som familj – vill ni ha ett färgtema, eller en gemensam stil? Och ta gärna även med ett ombyte, det blir ett enkelt sätt att få mer variation på bilderna, samtidigt som de blir mer personliga.

Recensioner och utrop

Alltid kul att som fotohantverkare att höra glada tillrop om de bilder man skapar. Här är några sådana recensioner riktade min väg 😀

Barn- och familjefotografering
Anders V

Det kändes trevligt att komma till Oscars fotostudio. Han gjorde så man blev avslappnad och glad vilket resulterade i fina bilder. Vi kan varmt rekommendera Oscar som fotograf

Dopfotografering
Caroline S

Kan verkligen rekommendera Oscar som fotograf. Trots att vi knappt hann hälsa innan vår dotters dop (eftersom vi var sena och stressade) så levererade han superfina bilder och har verkligen lyckats fånga de små ögonblicken. Han är väldigt trevlig, avslappnad och duktig. Kommer inom kort att anlita honom igen för porträttfotografering. 😊

Barn- och familjefotografering
Emma L

Oscar är en sympatisk, lyhörd, avslappnad, opretantiös och trygg fotograf. Att få komma till en fotografering med två barn och känna att här finns all tid i världen är helt underbart! Så fin med barnen. Gav trygghet till hela familjen. Och resultatet blev fina bilder som vi längtar efter att hänga upp på väggen. Bilderna har fångat barnens olika uttryck och energin emellan dem, sådär så att den känns när en tittar på dem. Ett stort plus är att i kostnaden för fotograferingen ingår det att du får digitala bilder.

Bröllop
Robin F

Oscar fotade vårat bröllop. Han var väldigt professionell, fick oss att slappna av bra framför kameran trots våran kamera-skygghet. Väldigt tydlig och bra kommunikation! Och vi fick verkligen mycket för pengarna, både bildmässigt och servicemässigt. Han är fantastisk på att fånga de där ögonblicksbilderna också! 10/10 Skulle rekommendera!

Porträtt
Miriam C

“En studentfotografering vars resultat blev lång över min förväntan! Fotografen lyssnade noga på önskemål och var heller inte sen med att komma med egna idéer och förslag. En känsla av att jobba i team och få vara delaktig gjorde fotograferingen väldigt rolig med mycket skratt! Rekommenderar flera gånger om! 😃”

Fotografering är för mig en passion! Jag trivs att träffa er människor och få hitta det bästa hos er. Det är inte ovanligt att mina kunder uttrycker “jag går hellre till tandläkaren än att bli fotograferad” innan fotograferingen drar igång, något jag tar som en utmaning. Efter en fotografering med mig brukar känslan vara helt annan, ofta rent av som “nämen oj, har tiden verkligen gått såå fort!?“. För mig är varje möte med en person och varje bild personlig. Jag lägger stor vikt till att leverera det bästa av er.

Feelgood‘ är känslan jag söker och vill förmedla genom mina bilder. Jag undviker känslan många har från skolfotot – det blir istället nära, mjuka och uppmuntrande bilder. Man ska känna att man blir som minst en uns gladare av att se en av mina bilder. Och bilderna ska fungera lika bra till att visa i sociala medier som att förstora och hänga på väggen.

Känn er välkomna – hoppas att vi ses i studion! 🙂