Bröllopsfoto

En dag att se fram emot – och minnas. Länge!

Grattis 🙂

Jag drar till med antagandet att ni är på väg att gifta er… Grattis! Ni har mycket att se fram emot, det kommer att bli en helt fantastisk dag värd att komma ihåg länge. Och berätta historier om! Anlitar ni mig som fotograf kommer jag att ta sikte på alla tårfyllda kramar, tindrande ögon, stolta föräldrar och kanske ett och annat barn som precis hittat en fotboll bakom busken. Ingen går säker, men det är för er skull, för att ni ska kunna minnas Er dag, och även i efterhand kunna se det som ni inte hinner se.

Sagan får ett nytt kapitel

En ny era tar vid, er resa tillsammans tar ett stort kliv framåt. Det här kommer att vara en dag för er, där ni firar er kärlek för varandra. Jag vill med mina bilder fånga känslorna från dagen, stunderna mellan er och er familj och era vänner. Tillsammans bildar de en berättelse. Er berättelse.

Engström till er tjänst

Jag är lyhörd för era önskemål. Inför er dag pratar vi igenom vad som är extra viktigt för er, vad ni har för önskemål om vinklar och händelser som ska uppmärksammas extra mycket. En av de delar jag ger er, är att ge er möjlighet att vara bekymmersfria och kunna njuta så mycket som det bara går av er dag. Det är de känslorna ni kommer att komma ihåg när ni ser bilderna i efterhand.

Inspirationsbilder

Jag har en hygglig variation på de bröllopsuppdrag jag tagit sen tidigare. Här är några bilder jag tagit vid ett bröllopssammanhang (vigsel, mingel, fest, etc) som ni kan ha som inspiration när ni antingen väljer fotograf, eller vilken typ av inriktning ni önskar på era bilder. Gillar ni en eller flera bilder, hör gärna av er för att lyssna mer om mina tankar för er.

Klicka på bilderna för att se dem i större format (därefter kan ni bläddra mellan dem med piltangenterna på tangentbordet).

Inte ett jobb – snarare en passion

Fotografering är något av det roligaste jag vet. Att dessutom göra det samtidigt som man får träffa människor när de mår som bäst gör ju inte saken sämre. Jag tar del av er och gästernas glädje, och bidrar med min.

Är ni intresserade av att lyssna på hur jag kan bidra till att vara er bröllopsfotograf – hör då bara av er till mig. Jag har inga fasta paket, utan jag utgår ifrån vad ni önskar av mig och gör ett paket just för er. Jag svarar på varje förfrågan.

Välkomna!