Mer än bara en bild

Vackra tavlor

Vi har tagit bilder på det mest dyrbara som finns i livet – nästa steg är att välja ut vilken eller vilka bilder som ska bli tavlor att pryda era väggar med. Jag erbjuder tavlor i premiumkvalitet – ett hantverk framtaget just för er.

Premium print

Tavlorna tillverkas med noga utvalda beståndsdelar – allt från val av printmedia till det skyddande laminatet. Själva printen skrivs ut på ett extra matt och tjockt papper med en 12-färgsskrivare med bläck som har extra god färgbeständighet. Printen monteras på en speciell skiva som ger stabilitet. Ytterst läggs ett vackert laminat med satinliknande yta som skyddar bilden mot både uv-strålning och smuts.

Allt sammantaget har ni det som är premium print.
Lyft fram bilden med rätt ram
I studion har jag ett stort antal ramar som kompletterar era tavlor. En ram ska lyfta bilden den omger. Ni har möjlighet att se alla ramar själva, men jag hjälper er med tips och tankar att komma fram till vilken ram som passar bäst.
Svartvit bild
Det blir mer och mer vanligt att kunderna väljer svartvita bilder att förstora. Den svartvita bilden berättar en story med andra nyanser. Här en bröllopsbild i storlek 50x70.
Tavlor under tillverkning
Varje moment är gjort förhand, vilket ger att varje moment blir kvalitetssäkrat med erfarna ögon. Bilderna passas även in och monteras i ramarna innan leverans.
Tavelserier
Det är vanligt att en fotografering mynnar ut i en tavelserie. Exempelvis kan barnen få vars ett porträtt, och att hela familjen får vara tillsammans på bilden i mitten.

Kvalitet som håller

För mig är kvalitet och upplevelse viktigt, både när jag handlar av andra, men främst i mitt arbete gentemot er som kund. Därmed är det naturligt att även erbjuda er kvalitet när det kommer till tavlorna.
Betydelsefulla detaljer
En digital bild har sina egenskaper, en printad bild har sina. Jag anpassar varje bild individuellt i flera aspekter innan jag printar dem för att det ska ge bästa känsla på väggen.
Ni kommer märka skillnaden
När ni ser de tavlor jag erbjuder kommer ni märka skillnaden i kvalitet och känsla jämfört med ett vanligt tryckeri. Skulle ni ändå inte märka det nu kommer ni göra det om några år, när den enklare tavlans färger börjar skina ur – medan mina tavlor håller över generationsgränsen!

Perfekta investeringen

Ett värde som stiger

Något av det mest värdefulla som finns är tid med de man älskar mest. Hur mycket man än önskar kan man inte stanna tiden för att alltid vara tillsammans. Tiden fortsätter gå. En tavla kan få dig att återuppleva känslorna från tiden som är nu. Det ger ett värde som stiger för varje år som går. Det gör det till den perfekta investeringen – både till er själva eller som present till farmor och farfar eller mormor och morfar.

Varje hem är unikt

Möjligheterna är många

Jag erbjuder flera olika format på tavlor och förstoringar. Allt från bordstavlor i storlek 18x24 till de större formaten på 60x90. Där emellan finns en stor variation. Det blir mer och mer vanligt att mina kunder väljer collagetavlor, som förenklat är en tavla med flera bilder i samma. Jag kan ta fram helt unika mått på tavlorna, så vi behöver inte ens förhålla oss till de traditionella måtten.

Livets alla skeden

Ni är välkomna till studion vid alla delar av livet, jag täcker in hela åldersspannet från nyföddfotografering till jubileum. Ingen är för ung, ingen är för gammal.

Call me, maybe

Varmt välkommen att höra av dig! Du kan ringa eller sms-a mig, mejla eller skicka meddelande genom det sociala Instagram & Facebook.

Engstream AB

Oscar Engström. Kreativ fotograf i Uppsala med egen studio, med inriktning att ta inlevelsefulla bilder med hjärta och atmosfär. Hör av dig för bokning eller förfrågan om uppdrag.

crossmenu