Välkommen!

Hitta till studion

Kul att du ska komma till studion för en fotografering! Med studions hjälp kan jag ta bilder i kontrollerad miljö, där jag kan finjustera ljuset, bakgrunden, vinklarna m m.

Salabacksgatan 25

Studion finns på Salabacksgatan 25, 754 32 Uppsala.

Ingång direkt från utsidan av byggnaden, nedför trappan till källarplan. Se efter en röd skylt i fönstret så hittar du 🙂

Med bil

För er som kommer med bil är det enkelt att hitta parkering. Oftast finns det lediga platser precis utanför studion längsmed gatan, annars på en tvärgata.

Köp en parkeringsbiljett i appen Parkster (5 kr/h) med zonkod 18500.

Med buss

Använd med fördel UL:s app för att hitta rätt buss, det går flertalet bussar som stannar i närheten. Beroende från vilket håll ni kommer kan närmaste hållplats vara olika. Se olika alternativ i UL:s app eller på deras webb.
Till UL:s hemsida

Här finns studion

Studion är centralt belägen i Uppsala, vid en lugnare gata där det i princip alltid finns lediga parkeringsplatser längsmed gatan.

Call me, maybe

Varmt välkommen att höra av dig! Du kan ringa eller sms-a mig, mejla eller skicka meddelande genom det sociala Instagram & Facebook.

Engstream AB

Oscar Engström. Kreativ fotograf i Uppsala med egen studio, med inriktning att ta inlevelsefulla bilder med hjärta och atmosfär. Hör av dig för bokning eller förfrågan om uppdrag.

crossmenu