Mer än bara dokumentation

Event

Ett event finns där för att upplevas. Och återupplevas! Tänk in alla intryck som gjordes, om det så är att kunna se alla som kom dit, att få publikens reaktioner vid ett tal, att ha ögonblicksbilden när den huvudsakliga händelsen skedde.

Anlita mig till er eventfotograf, jag fotar inte bara dokumenterande – ni kommer att få bilder som ger närvaro och känslor från ert event.
Bild från eventet hos App Shack med organisationen Datatjej

Inte bara för företag

Event kan vara i så många olika former och på grund av så många olika anledningar. Det kan vara allt från en konsert, en kick-off med ett företag, lansering av en produkt – eller som i bilderna här bredvid – en babyshower. Vill ni ha fina bilder från er händelse är jag gärna fotografen som fångar dessa stunder, medan ni själva kan njuta av resultatet av allt hårt arbete ni har lagt ner för att förverkliga ert event.
Mejla till Oscar
Till kontaktsidan

Vad behöver du få dokumenterat?

Har du ett event på gång som du önskar få fotograferat? Hör gärna av dig så kan vi prata om detaljerna som gör att ni får ut ännu mer av er händelse eller satsning.
Mejla till Oscar
Engstream AB

Oscar Engström. Kreativ fotograf i Uppsala med egen studio, med inriktning att ta inlevelsefulla bilder med hjärta och atmosfär. Hör av dig för bokning eller förfrågan om uppdrag.

crossmenu