Recensioner och utrop

Alltid kul att som fotohantverkare att höra glada tillrop om de bilder man skapar. Här är några sådana recensioner riktade min väg 😀
Bröllop
Nadine Musonera
"Mycket trevlig, flexibel och behaglig fotograf! Kändes bra trots att vi var ovana att stå framför kameran. Vi hade väldigt trevligt med Oscar 🙂"

Medarbetarporträtt
Sara Djurström
"Bra bilder, professionell och lyhörd för en petig kund. Klart värd fem stjärnor!"


Jubileum
Jenny Cedesjö
"När vi firade 20 årig bröllopsdag så bestämde vi oss för att föreviga hela familjen som ett härligt minne. Vi anlitade Oscar och vi blev supernöjda, han lockade fram det bästa hos oss alla, (t.o.m. tonåringarna log..) Lekfullt och naturligt. Kan varmt rekommendera Oscar som fotograf."
Wilson Mabo
Kreativa porträtt
"Det här var första gången jag blev fotad av Oscar och det var inga konstigheter allt var lättsamt och avslappnat. Jag blev mer än nöjd med resultatet. Kan starkt rekommendera!!!"
Zanko Dasko
Företagsporträtt + produktfoto
"Otrolig duktig fotograf som lyckas med vad du vill uppnå med bilden eller bilderna.Det är andra gång vi har anlitat Oscar och det kommer bli fler i framtiden. Rekommenderas varmt."
Elin Hamnquist
Bröllop
"Oscar fotograferade oss på vår bröllopsdag!
Vi är otroligt nöjda med de bilder som togs. Oscar är professionell, engagerad och väldigt inkännande vilket var väldigt tryggande!
Tack Oscar för att du genom bilderna håller minnet av vår dag levande!"

Mina kunders recensioner på Google

Det här säger mina kunder om mig på Google. Mitt mål är alltid att nå nöjda kunder – därmed ger det mig extra glädje, och er extra trygghet, att få läsa dessa utrop.

Engstream IconEngstream

Salabacksgatan 25 Källaringång (trappan t h, Uppsala

5,0 36 reviews

 • Avatar Linnea Neuendorff ★★★★★ för 5 månader sedan
  Fick superbra bemötande och blev jättenöjd med bilderna, rekommenderar verkligen för er som är intresserade att gå till Oscar 🌟
 • Avatar natasha Nastaj ★★★★★ för 11 månader sedan
  Hade min gravidfotografering med Oscar och är jättenöjd över hur bilderna blev! Det kändes avslappnat och bekvämt i studion, speciellt för mig som generellt är väldigt obekväm framför kameran. Klänningarna man får låna är helt fantastiskt … More fina och gör sig jättebra på bild. Är supernöjd med hela upplevelsen 😊
 • Avatar Mikaela Karlsson ★★★★★ för ett år sedan
  Vi blev rekommenderade av några vänner att gå och fota våran blivande 1-åring hos Oscar! Han var supertrevlig, proffsig och hade bra idéer inför fotograferingen. Vi fotades tillsammans som familj men även enbart bilder på vår son. Vi är … More supernöjda med resultatet och han fångade alla vår sons olika uttryck.
  Vi fotade även Smash the cake vilket var en härlig och rolig upplevelse
  Kan varmt rekommendera Oscar som fotograf!
 • Avatar K Norbäck ★★★★★ för ett år sedan
  Vi är så otroligt glada att vi anlitade Oscar som vår bröllopsfotograf! Vi är så himla nöjda med såväl porträttbilder och gruppfoton! Så trevlig och behaglig att arbeta med och vi kände oss väldigt bekväma. Utan att vi knappt märkte av … More honom i kyrkan hade han fångat så många fina små ögonblick. Bilderna är ovärderliga. Stort tack! Rekommenderas!
 • Avatar Joakim Sannagård ★★★★★ för 2 år sedan
  Mycket nöjda med fotograferingen hos Engstream. Under stunden i studion var Oscar mycket lyhörd för våra önskemål och bilderna på oss i företaget blev över våra förväntningar! Rekommenderas varmt!
  Joakim Sannagård
  Hobbypress Förlag
 • Avatar Johanxpp ★★★★★ 10 months ago
  Oscar lyckades ta så fina bilder, trots att det ena barnet inte alltid samarbetade! Fotograferingen kändes lugn och avslappnad, Oscar lät det ta den tid det tar med småbarn, och lyckades få fram bilder som verkligen visade vilka de är! … More Vi är så nöjda!
 • Avatar Mathias Johansson ★★★★★ 6 months ago
  Vi är väldigt nöjda med vår fotografering hos Oscar. Oscar är trevlig och lättsam och barnen hade en trevlig stund. Men framförallt - vi fick väldigt fina och avslappnade porträtt och syskonbilder på barnen! Vi kommer tillbaka!
 • Avatar Daniel Svedberg ★★★★★ 11 months ago
  Av en slump hittade vi Oscar via Instagram. Snabba svar och snabb bokning ledde till en fantastisk fotografering! Dottern på 6 månader orkade med hela fotograferingen, inklusive 2 ombyten, tack vare Oscars tålamod och lugn vilket gjorde … More att vi föräldrar kunde slappna av framför kameran. Bilderna vi fick är helt magiska, att Oscar kunde fånga vår bebis personlighet på bild var mer än vi någonsin kunnat tänka oss. Vi rekommenderar starkt att ta kontakt och boka Oscar för att få minnen för livet, vare sig bilderna gäller porträtt eller familjebilder.
 • Avatar Dorcas Takamoli ★★★★★ a year ago
  Väldigt professionellt. Att starta dagen med Oscar som vår bröllopsfotograf lättade upp nervositeten. Fotografering blev så mycket roligare och vi blev redo att njuta av vår dag. Och när vi trodde att det inte kan kunde bli bättre, så överraskade … More han oss med resultatet. Vi älskade/ älskar varje bild vi fick av honom. Man kan inte önska sig bättre.
  Kan varmt rekommenderas!
 • Avatar Elina Frösegård ★★★★★ 7 months ago
  Vi bokade Smash the cake- fotografering inför vår sons ettårsdag. Oscar var väldigt flexibel med bokning av tider och var hjälpsam och informativ inför besöket. Fotograferingsupplevelsen var jättebra, likaså bildvisningen efteråt! Kan verkligen … More rekommendera att boka fotografering här!
 • Avatar irma sahlin ★★★★★ 2 months ago
  Oscar är uppmuntrande och engagerad. Han ger en fin variation. Bilderna blev väldigt fina. Rekommenderar varmt!
 • Avatar Shifty “Shifty” ★★★★★ a month ago
  Otroligt trevlig och professionell fotograf som mötte mitt behov fullt ut! 10/10 kan rekommendera till alla!
 • Avatar Nadine Yosef ★★★★★ 3 months ago
  Professionell fotograf med mycket yrkesstolthet. Otroligt bra service! Vi blev SÅ nöjda med alla bilder på vår 1-åring samt några familjefoton. Rekommenderar starkt!
 • Avatar Elin Hamnquist ★★★★★ 5 months ago
  Oscar fotograferade oss på vår bröllopsdag!
  Vi är otroligt nöjda med de bilder som togs. Oscar är professionell, engagerad och väldigt inkännande vilket var väldigt tryggande!
  Tack Oscar för att du genom bilderna håller minnet av vår dag
  … More levande!
 • Avatar Yasmine b ★★★★★ a month ago
  Professionellt bemötande och underbara bilder. Väldigt nöjd!
 • Avatar Nisse N ★★★★★ 3 months ago
  Väldigt trevlig fotograf med stort tålamod och bilderna blev jättebra!
 • Avatar Fanny Bylund ★★★★★ 3 months ago
  Oscar är väldigt professionell och otroligt duktig på att få en känna sig bekväm framför kameran. Väldigt bra på att lyssna och förstå vad man är ute efter. Alltid lika kul att hänga med Oscar!
 • Avatar Nadine M J ★★★★★ 3 months ago
  Mycket trevlig, flexibel och behaglig fotograf! Kändes bra trots att vi var ovana att stå framför kameran. Vi hade väldigt trevligt med Oscar :)
 • Avatar Nadine Musonera Jönsson ★★★★★ 3 months ago
  Mycket trevlig, flexibel och behaglig fotograf! Kändes bra trots att vi var ovana att stå framför kameran. Vi hade väldigt trevligt med Oscar :)
 • Avatar Maryam Delforoush ★★★★★ 2 months ago
  En professionell fotograf med tålamod när två busfrön var på besök! 😊 Tack för superfina bilder du tog på mina pojkar!👌
 • Avatar Sara Djurström ★★★★★ 5 months ago
  Bra bilder, professionell och lyhörd för en petig kund. Klart värd fem stjärnor!
 • Avatar Joel Vallgren ★★★★★ 9 months ago
  Mycket prisvärd fotograf! Erbjöd betydligt fler bilder och mer personkontakt för ett förmånligare pris än många andra fotografer i närområdet!Var öppen för både önskemål och förslag på olika bilder.Märktes att detta är en passion och inte … More bara ett yrke.Varmt rekommenderad! :)
 • Avatar Lisa Edman ★★★★★ 9 months ago
  Oscar var superb! Fångade verkligen glädjen i våran son som lyser igenom i bilderna. Han lyssnar och gav tips på hur vi kunde posera och kände av stämningen på alla inblandade Snabb leverans av bilderna och bra återkoppling. Rekommenderas … More starkt 😊
 • Avatar Jenny Cedesjö ★★★★★ a year ago
  När vi firade 20 årig bröllopsdag så bestämde vi oss för att föreviga hela familjen som ett härligt minne. Vi anlitade Oscar och vi blev supernöjda, han lockade fram det bästa hos oss alla, (t.o.m. tonåringarna log..) Lekfullt och naturligt. … More Kan varmt rekommendera Oscar som fotograf.
 • Avatar Zanko Dasko ★★★★★ a year ago
  Otrolig duktig fotograf som lyckas med vad du vill uppnå med bilden eller bilderna.Det är andra gång vi har anlitat Oscar och det kommer bli fler i framtiden. Rekommenderas varmt.
 • Avatar Wilson Mabo ★★★★★ 9 months ago
  Det här var första gången jag blev fotad av Oscar och det var inga konstigheter allt var lättsamt och avslappnat. Jag blev mer än nöjd med resultatet. Kan starkt rekommendera!!!
 • Avatar Miriam C ★★★★★ a year ago
  En grym och effektiv fotograf. Kommer med egna idéer likväl som han lyssnar på kundens förväntningar och förslag. Han fick oss (parfotografering) att glömma bort kameran och och skojade friskt! Vilket gav naturliga bilder och skratt. Vi … More är jättenöjda! Både med fotograferingen och resultatet av bilder.
 • Avatar Margareta Hammarlund-Udenaes ★★★★ 8 months ago
  Alltid stressad när jag ska fotas, men det var lätt att komma överens och det blev bra bilder!!! Tack!
 • Avatar Anders Olsson ★★★★★ a year ago
  Oscar har den rätta känslan för att få naturliga bilder.
 • Avatar Robert Jönsson ★★★★★ 3 months ago
  Seriös och engagerad fotograf!
 • Avatar Ann-Kristin Olsson ★★★★★ a year ago
  Bra information , kände mig avslappnad vid Fotograferingen.
 • Avatar Estelle Gustafsson ★★★★★ a month ago
  5/5! Amazing and professional photographer who made sure to capture our wedding in the best way possible! Still amazed over the pictures we got, so thankful that we can cherish this memory for the rest of our lives!
 • Avatar Elin Wahrenby ★★★★★ a month ago
 • Avatar Shatrughan Patel Patel 893 ★★★★★ 3 weeks ago
 • Avatar sofie HH ★★★★★ 9 months ago

Vill du addera din egen recension?

Är du en kund hos mig? Varmt välkommen att dela din åsikt med omvärlden 🙂
Skriv din recension

Aktuellt och nyheter

Följ det här flödet för att se vad som händer kring mig som fotograf. Det kan handla om när jag är ute på plåtningar, eller när jag har uppmärksammat något riktigt häftigt.
Stavby traktorrace 2022
Idag var det åter dags för Stavby traktorrace. Jag var där och fångade några ögonblick, främst på traktorerna och dess förare En bit över 3000 åskåd...
Läs mer
Smash the cake
Det bli alltmer vanligt att föräldrar vill föreviga sitt barns första födelsedag med en Smash the cake. En charmig stund där barnet får göra precis vad ...
Läs mer
Fira din födelsedag i studion
Kanske inte den första tanken man slås av när man funderar på saker att göra på sin födelsedag, men det här gänget firade mammas 55-årsdag i studion. ...
Läs mer
Personalporträtt
Bra personporträtt på personalen blir bara mer och mer betydelsefullt. I externa sammanhang kan det handla om att knyta an gentemot en potentiell ny kund på ...
Läs mer

Call me, maybe

Varmt välkommen att höra av dig! Du kan ringa eller sms-a mig, mejla eller skicka meddelande genom det sociala Instagram & Facebook.

Engstream AB

Oscar Engström. Kreativ fotograf i Uppsala med egen studio, med inriktning att ta inlevelsefulla bilder med hjärta och atmosfär. Hör av dig för bokning eller förfrågan om uppdrag.

crossmenu