Behovsanpassad webbutveckling

Användarvänlig och kostnadseffektiv

Behovsanpassad webbutveckling

Idag bedrivs Engstream för en utvald skara kunder. Nya uppdrag vägs mot den gemensamma nyttan – ingenting görs kortsiktigt. Inriktningen är fortfarande vad den alltid har varit, behovsanpassad webbutveckling.

Webbutveckling

Engstream har en bred förmåga inom webbutveckling. Spetskompetensen rent tekniskt är inom php, jQuery/JavaScript, MySQL och css.

Användarvänligt

Verktygen och produkterna Engstream tar fram är fokuserade på användaren. Som användare ska det inte bara vara lätt att förstå, man ska bli inspirerad av det som presenteras.

Väl beprövad

Verktygen som ni som kund får tillgång till är väl beprövade, vilket är en trygghet för er, både i val av produkt och leverantör.

Tänk mindre på säkerheten

Vi gör det åt dig. Genom att ständigt hålla oss i framkant när det kommer till säkerhet förstår vi vikten av att arbeta proaktivt. Vi väljer ut de metoder och verktyg som hjälper er webbplats att vara skyddad från intrång.

Responsiv webb

Alla de produkter vi bygger är responsiva, vilket innebär att de anpassar sig efter vilken enhet användaren har. Det ser lika fint ut om det så är en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Tillgängligt

Du kan befinna dig var som helst i världen, men du är aldrig längre än ett klick bort från din webbapplikation. Och allt är säkert hanterat och lagrat i ‘molnet’, både genom reglerad fysisk åtkomst och avancerade elektroniska system.

Gör det du är bäst på

…så gör vi det vi är bäst på. Tillsammans gör vi en slagkraftig webb, med ert innehåll, men med vår tekniska kunskap. Och vi kommer att lära känna varandra på vägens gång. Det ser vi som en bonus.

Långsiktig relation

Vi gör inget kortsiktigt. Om det så rör sig om en leverans eller ett telefonsamtal ska allt vara med kvalitet. Det vinner vi båda på i längden. Som resultat fortsätter vårt samarbete. De flesta av våra kunder har vi haft i mer än fem år. De hade inte varit kvar om vi inte gjort något bra – tillsammans!

Vikten av att uppdatera WordPress kärna
Vikten av att uppdatera WordPress kärna 750 264 Oscar Engström

WordPress är idag det absolut mest populära publiceringsverktyget på nätet idag. Och inte undra på, det är gratis att använda, har ett riktigt bra gränssnitt och är tämligen funktionsrikt. Och saknar man något, då finns det med största sannolikhet ett plugin som fyller det behovet. En mer eller mindre komplett lösning, beroende på vad man…

read more