Barn- och familjefoto

Tiden går fort, jag fångar dagen åt er

Er egen Wall of Fame!

Ni är stjärnorna – barnen och familjen! Men vilka bilder har ni på er där hemma? Och om ni hoppar fram fem, tio, ja till och med tjugo år… vilka bilder är det ni helst skulle vilja ha då från tiden som är nu? Hör gärna av er till mig med era tankar, så snickrar jag ihop en fotografering som ger bilder som håller länge. Och som platsar på er alldeles egen Wall of Fame 🙂

Bästa presenten

En bild på familjen kan mycket väl vara bästa presenten till någon närstående, kanske för att låta farmor och farfar skryta för sina bekanta. Eller som en speciell hälsning (julkort, gratulationskort, etc). Ni får bilderna skickade till er digitalt i högupplöst, så ni kan använda bilderna precis så som ni önskar, i stort och smått.

Inspirationsbilder

Barn- och familjebilder kan man ta året om. Antingen i min studio som finns i centrala Uppsala, eller utomhus någonstans i vår närhet. Ofta gör sig naturen som en riktigt bra bakgrund och omgivning, allra mest på sommaren. Men man kan göra riktigt fina bilder även på hösten med alla de färgstarka träd och löv.

Klicka på bilderna för att se dem i större format (därefter kan ni bläddra mellan dem med piltangenterna på tangentbordet).

Studio

On location

Livet byter ständigt skepnad

När man säger att ’tiden går (för) fort’ kan det låta som en floskel, men det ligger alltför mycket sanning i det. Jag är själv familjefar och märker hur snabbt de olika faserna rusar förbi. Stanna upp tiden för en stund och föreviga vad ni har idag. Era framtida jag kommer att tacka er!

Välkomna!