Linda på besök i studion

Ljussättning stod på schemat

Linda kom förbi studion

Linda kom förbi studion 683 1024 Oscar Engström

Jag ville testa nya grepp i studion, och frågade om inte Linda kunde komma förbi en sväng. Absolut, det tyckte vi båda kunde bli en kul grej. Så vi körde en kort stund tillsammans. Även om vi inte hade så mycket tid på oss, så hade vi riktigt kul tillsammans, och vi fick med oss några sköna bilder. Jag mixtrade en del med ljuset, och testade för första gången min snoot, som jag så länge tänkt aktivera.

En snoot är som en tratt, som man sätter längst ut på blixten. Tratten koncentrerar ljuset i den riktning du vinklar blixten. Detta blir fördelaktigt om du vill göra en subtil effekt i bakgrunden, eller kanske lysa upp en del av håret från sidan eller bakifrån.

Oscar Engström

Utbildad till magistern inom medieteknik och webbutveckling. Började arbeta på professionell nivå 2006 och startade året därpå upp det egna företaget Engstream. Har genom åren fått möjlighet att arbeta med ett flertal spännande och lösningsintensiva projekt. Som kontrast till den kodmässiga delen kompletterade jag med tiden förmågan på ett kreativt plan genom fotografering. Arbetar främst med porträttfotografering av olika slag.

All stories by: Oscar Engström

Leave a Reply

Your email address will not be published.