Personalporträtt

Personalporträtt 1024 683 Engstream – porträttfotograf i Uppsala och Stockholm

Bra personporträtt på personalen blir bara mer och mer betydelsefullt. I externa sammanhang kan det handla om att knyta an gentemot en potentiell ny kund på ett bättre vis, eller på annat vis höja förtroendet för företaget och dess medarbetare. Internt skapar bra personalbilder en starkare vi-känsla, som svetsar samman arbetsgruppen.

Jag har tagit över 700 personporträtt – och det är lika kul och spännande varje gång nya porträtt är på gång, för jag får ju träffa så många olika människor, uttryck och personligheter. Det är berikande!

Jag är noggrann med ljussättning, snitt och manér. Jag vill med min insats skapa en linje bilder som gör att ni som företag får bilder som sticker ut, koms ihåg – men samtidigt känns välkomnande. Efter att bilderna är tagna redigerar jag alltid bilderna för att ge bilderna det där lilla extra, om det så handlar om att skapa en spännande svartvitt bild, eller en mer mjuk färgbild.

Oscar Engström

Min grej är att fånga ögonblick och ge er nya perspektiv genom en bild. Jag trivs med att skapa bilder man mår bra av. Gärna med ett inslag av en tidlös känsla. Bilderna jag tar ska hålla – länge! Det blir bilder som man kan ta fram om några eller många år och ändå komma ihåg känslan som var under tiden som bilderna togs. För mig är det här inte ett jobb, utan snarare en passion!

All stories by: Oscar Engström