Gravidfotografering i sommarskogen

Gravidfotografering i sommarskogen 1024 683 Engstream – porträttfotograf i Uppsala och Stockholm

Annelie är gravid med familjens andra barn, som är beräknad till början av augusti. Vi tog ett varv i skogen där vi tog några bilder på gravidmagen. Vi konstaterade båda att det är något speciellt med att vara gravid och att få ha bilder på det är värt så mycket.

Som med så mycket annat, man behöver fånga stunderna man är i just nu. Att vara gravid är något vackert och är ju samtidigt ett resultat av kärlek. Som kille kan jag bara beundra alla kvinnor som med den tapperhet de/ni har fixar graviditeterna så bra som ni gör. Vi män hade inte klarat det i närheten lika bra. Men jag bidrar gärna med vad jag kan, så att ta fina gravidbilder, det kan jag göra 🙂

Har ni turen att vara gravida när det är så vackert ute som det är i svenska sommaren är det ett hett tips att ta bilderna utomhus, gärna i en grön miljö.

Oscar Engström

Min grej är att fånga ögonblick och ge er nya perspektiv genom en bild. Jag trivs med att skapa bilder man mår bra av. Gärna med ett inslag av en tidlös känsla. Bilderna jag tar ska hålla – länge! Det blir bilder som man kan ta fram om några eller många år och ändå komma ihåg känslan som var under tiden som bilderna togs. För mig är det här inte ett jobb, utan snarare en passion!

All stories by: Oscar Engström