Familjefotografering med atmosfär

Barnen levererar glädje

Härliga familjebilder på en härlig familj 😍

Härliga familjebilder på en härlig familj 😍 1024 683 Engstream – porträttfotograf i Uppsala och Stockholm

Alltid kul att få träffa människor som dessa! Det är i sådana här stunder man förstår vilket privilegium det är att vara fotograf. Vi hängde tillsammans i studion och hade en kul stund tillsammans där vi pratade favoritmusik och annat väsentligt… mellan bilderna vi tog förstås 😃 Jag gillar att arbeta på ett sådant vis, att skapa en trivsam och trygg atmosfär, som samtidigt är lättsam, glad och upprymd. Förutom att hela tillvaron blir mer behaglig för alla där, så blir bilderna så mycket bättre och mer avslappnade.

Tiden går fort, missa inte chansen

Jag som själv är småbarnsförälder vet av egen erfarenhet, tiden går fort! Därmed är det idé att planera in den där familjefotograferingen, trots att man är mitt i vardagens olika bestyr med matlagning, städning, träning och somna framför tvn en fredagskväll… En familjefotografering med mig blir något som tar er ur vardagen en stund, något som rent av är kul och ger energi tillbaka till er. Och dessutom blir resultatet något riktigt fint och minnesvärt.

Vart tar man de bästa familjebilderna?

Jag har två favoritmiljöer, när det är grönt och vackert utomhus gillar jag en naturnära plats med mycket grönska. Och studion med alla dess fördelar. Bilderna ni ser från den här fotograferingen är ljusa och luftiga, och ger ett mjukt ljus på var och en i familjen. Det passar kanon att ha i familjealbumet, på väggen som förstoring eller som julkort till släkt och vänner.

I studion har jag flertalet färger att välja mellan som bakgrund, ifall ni önskar något annat än vit.

Oscar Engström

Min grej är att fånga ögonblick och ge er nya perspektiv genom en bild. Jag trivs med att skapa bilder man mår bra av. Gärna med ett inslag av en tidlös känsla. Bilderna jag tar ska hålla – länge! Det blir bilder som man kan ta fram om några eller många år och ändå komma ihåg känslan som var under tiden som bilderna togs. För mig är det här inte ett jobb, utan snarare en passion!

All stories by: Oscar Engström