Safeknob – rätt i tiden

Safeknob – rätt i tiden 1024 683 Engstream – porträttfotograf i Uppsala och Stockholm

Gänget från företaget Safeknob UF (ung företagsamhet) kom igår förbi studion för en fotografering för sina kommande pressreleaser och kampanjarbete. Deras affärsidé är ett enkelt tillägg till det vanliga handtaget, som hjälper dig att öppna dörrar utan att ta i handtaget med handen. En idé och produkt som ligger helt rätt i tiden med tanke på rådande covid-19-pandemi.

Min vision med bilderna var att visa de tre företagarna Olivia, Maya och Axel som drivna och en gnutta tuffa i sin framtoning, kombinerat med den sköna atmosfär de bidrar med precis som de själva är. Det blev bilder på dem alla tre, var för sig och med produkten i fokus.

Ska bli spännande att se vad detta kan leda vidare med, jag hoppas att få se mer av deras företagsamhet i framtiden.

Följ Safeknob UF på Instagram

Häng med Safeknob och deras företagande på Instagram.

Läs om Safeknob på unt.se

Upsala Nya Tidning har skrivit om Safeknob UF.

Oscar Engström

Min grej är att fånga ögonblick och ge er nya perspektiv genom en bild. Jag trivs med att skapa bilder man mår bra av. Gärna med ett inslag av en tidlös känsla. Bilderna jag tar ska hålla – länge! Det blir bilder som man kan ta fram om några eller många år och ändå komma ihåg känslan som var under tiden som bilderna togs. För mig är det här inte ett jobb, utan snarare en passion!

All stories by: Oscar Engström